Illustratie

De illustraties die ik maak ondersteunen verhalen in tijdschriften en blogs, websites, presentaties, interieurs. Ook teken ik live als visueel verslaglegger van vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen. Mijn stijl wordt gekenmerkt door stevige lijnen met oog voor detail.

Neem contact met me op voor jouw unieke illustratie, infographic, muurschildering of animatie.

Image

Character design
Een character design ( karakterontwerp) brengt leven in je verhaal. Zowel in het bedrijfsleven als voor kinderen werken terugkomende karakters en personages enorm goed. Ze maken een verhaal boeiender en de stof blijft beter hangen.


Educatieve Illustraties
Ik maak lesstof minder stoffig, door goed aan te sluiten op de lesstof met een grappige twist. Educatieve illustraties en animaties zorgen ervoor dat kennis beter begrepen en makkelijker onthouden wordt. Het helpt de aandacht bij de lesstof te houden. 


Redactioneel werk
Goed redactioneel beeldmateriaal prikkelt de nieuwsgierigheid en verleidt tot het lezen van het bijbehorende artikel. Daarnaast helpt beeldende ondersteuning van een artikel de lezer om de informatie beter te onthouden.
Illustraties of GIF’s die de juiste toon zetten en de lezer uitnodigen om elke letter te verslinden. Prikkel mensen om jouw artikel op je blog, in een tijdschrift of krant te lezen!
Image
Image